Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Împreună cu Dumnezeu Conferințe despre retragere

39.00 lei 31.20 lei

Retragerea în sine pare ca un lux și o fugă de realitate. Dar este genul de lux pe care și-l permite un general care se retrage din prima linie de luptă pentru a-și acorda timp să reflecteze și să se prezinte cu un plan de bătălie mult mai eficient. Este acel tip de fugă de realitate care ne va întări motivația, ne va deschide inimile, ne va ascuți vederea, ne va da energie să ne avântăm cu inima și mai deschisă în sarcinile pe care Dumnezeu ni le-a împărțit în lume. Dag Hammarsjold, misticul care a devenit secretarul general al ONU, avea atât de multă dreptate când a scris în jurnalul său: „În era noastră, calea spre sfințenie trece în mod obligatoriu prin lumea de acțiune.” Contemplăm și ne rugăm să ne re-creăm și să acționăm mai energic și mai eficient întru gloria lui Dumnezeu și beneficiul lumii.

(Anthony de Mello)


Fragment din carte

„Despre lupta, atac si aparare

In timpul unei lupte, putem folosi propriul nostru corp, sau pe cel al agresorului, ca pe o arma puternica, evident daca avem cunostintele si abilitatea necesare.
Privind lucrurile din punctul de vedere al tehnicilor de Aikido, trebuie sa intelegem ca agresorul ne poate ataca cu armele corpului sau (maini, picioare, cap etc.) si deci trebuie sa fim capabili sa executam tehnici de Aikido care sa anihileze aceste atacuri, tehnici in care va trebui sa ne folosim eficient, nu numai propriul nostru corp, ci si pe cel al agresorului.
Acest fapt ne conduce la ideea ca in timpul antrenamentelor de Aikido trebuie sa luam cunostinta in mod direct, dar controlat, de efectele atacului asupra corpului nostru si sa reactionam in consecinta in scopul diminuarii acestor efecte.

SKU: 978-606-8460-68-0 Categorii: , Etichetă: Product ID: 19340

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Împreună cu Dumnezeu Conferințe despre retragere”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *