Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 510 013

CALENDARUL „365 DE ZILE FERICITE”

47.90 lei

Un cadou minunat

Pentru că pe fiecare dintre filele lui ne așteaptă câte un citat surprinzător, acest calendar special nu lasă să treacă nicio zi fără a-i atribui un motiv de fericire. Este ambalat într-o cutie elegantă, pentru clienții cu cele mai rafinate gusturi.

Helen Exley și echipa ei s-au specializat în culegerea citatelor frumoase și inspirate despre înțelepciune, prietenie și iubire. Este minunat să întorci una câte una filele Calendarului „365 de zile fericite” și să descoperi de fiecare dată o nouă fațetă a fericirii.

Ce poate fi mai revigorant într-o zi friguroasă de ianuarie decât să te întâmpine un mesaj care face subtil trecerea la primăvară: „Pământul râde cu flori” (Ralph Waldo Emerson)? Citind cuvintele lui Josh Billings, ne bucurăm de două ori mai mult de zilele vacanței de vară: „De câte ori râdem, mai desfacem un nod din firul vieții”. Am descoperit și o formulă optimistă, semnată Charles W. Elliot, care ne salvează de melancolia toamnei: „Cel mai bun mod de a-ți asigura fericirea viitoare este să fii cât se poate de fericit astăzi”. Așadar, avem toate condițiile pentru o stare de spirit bună pe tot parcursul anului.

Cod Produs: 978-606-8290-24-9 Categorii: , Etichetă: Product ID: 2365

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CALENDARUL „365 DE ZILE FERICITE””

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Magazinul nostru online percepe urmatoarele taxe de livrare a coletelor: POSTA ROMANA - 13.00 lei pentru o valoare mai mica de 150.00 lei Comanda in suma de peste 150.00 beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. DPD Curier - 19.90 lei pentru o valoare mai mica de 200.00 lei Comanda in suma de peste 200.00 lei beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. Refuză