Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

CALENDARUL „365 DE ZILE FERICITE”

47.90 lei

Un cadou minunat

Pentru că pe fiecare dintre filele lui ne așteaptă câte un citat surprinzător, acest calendar special nu lasă să treacă nicio zi fără a-i atribui un motiv de fericire. Este ambalat într-o cutie elegantă, pentru clienții cu cele mai rafinate gusturi.

Helen Exley și echipa ei s-au specializat în culegerea citatelor frumoase și inspirate despre înțelepciune, prietenie și iubire. Este minunat să întorci una câte una filele Calendarului „365 de zile fericite” și să descoperi de fiecare dată o nouă fațetă a fericirii.

Ce poate fi mai revigorant într-o zi friguroasă de ianuarie decât să te întâmpine un mesaj care face subtil trecerea la primăvară: „Pământul râde cu flori” (Ralph Waldo Emerson)? Citind cuvintele lui Josh Billings, ne bucurăm de două ori mai mult de zilele vacanței de vară: „De câte ori râdem, mai desfacem un nod din firul vieții”. Am descoperit și o formulă optimistă, semnată Charles W. Elliot, care ne salvează de melancolia toamnei: „Cel mai bun mod de a-ți asigura fericirea viitoare este să fii cât se poate de fericit astăzi”. Așadar, avem toate condițiile pentru o stare de spirit bună pe tot parcursul anului.

SKU: 978-606-8290-24-9 Categorii: , Etichetă: Product ID: 2365

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CALENDARUL „365 DE ZILE FERICITE””

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *