fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

52 de povesti

64.90 lei

Plecand de la textele clasice, cele care i-au bucurat de-a lungul vremii si pe cei mici, si pe cei mari, deopotriva, cele 52 de povesti au fost redactate in variante simplificate, cu ilustratii fermecatoare si captivante, care sa stimuleze imaginatia micilor cititori.

Continand cele mai indragite basme din lume, volumul prilejuieste copiilor intalnirea cu peste 100 de personaje, alaturi de care micutii traiesc aventuri nemaipomenite!

Se catara odata cu Jack pe uriasul vrej de fasole… o urmeaza pe Alice prin vizuina iepurelui… dau ochii cu printul prefacut prin farmece intr-un broscoi… alearga dupa o turtita increzuta… Dimensiunea redusa a basmelor adaptate precum si dialogul simplu fac posibila punerea in scena a acestora, actori fiind chiar micii cititori!

Apropierea de text si pe aceasta cale va constitui o experienta noua, in cadrul careia copiii vor adauga miscare, fantezie si, de ce nu, propriile replici! Nu-i asa ca, in compania celor 52 de povesti, distractia si aventura par fara de sfarsit?

Categorie: Etichetă: Product ID: 21210

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „52 de povesti”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *