Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

7 pentru o viata

18.00 lei

Stoc epuizat

SKU: 978-606-92754-7-4 Categorie: Etichetă: Product ID: 2914

Descriere

7 PENTRU O VIATA este o carte care abordeaza relatia parinte-copil din perspectiva impactului pe care il au actiunile parintelui asupra copilului mai ales pe termen lung. Parintii sunt ajutati sa-si construiasca o relatie armonioasa cu propriul copil, punand accentul Pe lucrurile care vor conta cu adevarat in viata. In acesta calatorie parintele evolueaza o data cu copilul sau:

„Pentru ca un copil sa fie un rod frumos si implinit, radacinile din care a pornit acest rod trebuie sa fie ele insele frumoase si implinite.”

In cele 7 capitole ale cartii cititorul va descoperi si recunoaste cu usurinta situatii de viata si lucruri cu care se confrunta zi de zi. Teme precum obiceiurile, gandurile, alegerile, iertarea, iubirea neconditionata, disciplina, valorile sunt dezbatute de autoare atat din punct de vedere psihologic cat si spiritual. 7 PENTRU O VIATA este o lectura pentru publicul larg, scrisa intr-un limbaj accesibil acestuia, si reprezinta rezultatul preocuparilor de peste 20 de ani ale autoarei.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „7 pentru o viata”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *