fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

90 de minute în Rai – o poveste adevărată despre viaţă şi moarte

19.00 lei 17.10 lei

Pe când se întorcea de la o conferinţă religioasă, maşina lui Don Piper a fost strivită de un camion pe 18 roţi care a intrat pe contrasens. Medicii ajunşi cu ambulanţa la faţa locului au declarat că el a murit pe loc. În timp ce corpul lui zăcea fără suflare în maşina strivită, Piper a experimentat slava Raiului, frumuseţea şi muzica celestă.
La 90 de minute după accident, în timp ce un pastor se ruga pentru el, Piper a revenit în mod miraculos la viaţă, aducând cu el mărturia frumuseţii indescriptibile a
Raiului. Credinţa lui în Dumnezeu a fost pusă la grea încercare de lungul şi incertul proces de recuperare care a urmat. În această carte, Don Piper îţi prezintă povestea vieţii sale.
90 de minute în Rai prezintă un crâmpei din dimensiunea extrem de reală în care trăieşte Dumnezeu. Cartea reprezintă o încurajare pentru toţi cei care trec printr-un proces dificil de recuperare fizică sau care au pierdut pe cineva drag. Experienţa i-a schimbat dramatic viaţa lui Don Piper, şi cu siguranţă ţi-o va schimba şi pe a ta.

Stoc epuizat

SKU: 9786068080147 Categorie: Etichetă: Product ID: 16682

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „90 de minute în Rai – o poveste adevărată despre viaţă şi moarte”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *