Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 510 013

A 8-a treapta a intelepciunii

40.00 lei

„Opera lui Covey a influenţat milioane şi milioane de oameni din întreaga lume. Cartea de faţă reprezintă un mare progres conceptual, în ea autorul ilustrând idei şi practici care vor avea un impact profund asupra vieţii noastre. A 8-a treaptă a înţelepciunii este o lectură minunată, un triumf al spiritului şi, în opinia mea, cea mai importantă lucrare a lui Covey.“ Warren Bennis, profesor emerit de management, autor al cărţii On Becoming a Leader, coautor al cărţii Geeks and Geezers: How Era, Values and Defining Moments Shape Leaders.

Stoc epuizat

Cod Produs: 973-724-053-7 Categorie: Etichetă: Product ID: 1813

Descriere

Citată, la rândul ei, în 765 de alte cărţi, acest bestseller internaţional reprezintă o abordare holistică, integrată, centrată în jurul unor principii fundamentale, a unui mod moral de rezolvare a problemelor personale şi profesionale. Cu o înţelegere profundă a vieţii de azi, Covey ne revelează, pas cu pas, calea de urmat pentru a trăi cinstit, integru, onest şi păstrându-ne demnitatea umană principii care ne dau siguranţa adaptării la schimbările ce se succed într-un ritm tot mai alert, dar şi înţelepciunea şi puterea de a profita de posibilităţile şi şansele pe care ni le oferă schimbarea.

În această carte, Covey le permite cititorilor să mai facă un pas uriaş spre atingerea măreţiei pe care fiecare dintre noi o are. Cea de 8-a deprindere a sa este realmente un principiu etern al conducerii companiilor – un principiu al respectului pentru individ, un adevăr esenţial care s-a pierdut într-o lume în care oamenii nu sunt decât rareori mai mult decât simple mijloace de producţie.

O carte pe care trebuie să o citească toate persoanele care aspiră la o funcţie de conducere. Cartea se bazează pe cei 25 de ani de experienţă a autorului în relaţiile de afaceri, la catedră, dar şi pe propria viaţă de familie. Fundamentul etic al relaţiilor umane, aşa cum este el descris în această carte, nu oferă numai o metodologie eficientă de a reuşi în afaceri, ci defineşte şi un mod de viaţă, care să pună în acord succesul cu morala.

Informații suplimentare

Greutate 408 kg

Magazinul nostru online percepe urmatoarele taxe de livrare a coletelor: POSTA ROMANA - 13.00 lei pentru o valoare mai mica de 150.00 lei Comanda in suma de peste 150.00 beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. DPD Curier - 19.90 lei pentru o valoare mai mica de 200.00 lei Comanda in suma de peste 200.00 lei beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. Refuză