Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Abilităţi de comunicare. Ediţia a II-a

18.00 lei

Stoc epuizat

SKU: 978-606-588-595-0 Categorii: , Etichete: , Product ID: 2288

Descriere

Să spunem că, prin mâna ­destinului (sau din proprie voință), ați ajuns într‑un context social (sau profesional) complet nefamiliar. Vă doriți din toată inima înțelegere, acceptare, afirmare, succes, recunoaștere… Oricum l-ați numi, pentru obiectivul acesta aveți nevoie de același lucru: abilități de comunicare.

Îi admirați pe cei care par să aibă un talent natural de a se „apropia“ de interlocutori și vă spuneți în gând că au charisma, iar aceasta e un dar de la Dumnezeu.

Fiți siguri că Dumnezeu i-a dat același dar întregii specii. Însă, în cazul oame­nilor influenți, e un dar îndelung exersat – până când devine o a doua natură.

Această carte bestseller a soților Pease vă arată: cum să faceți o primă impresie bună și durabilă, cum să captați atenția celorlalți, cum să-i convingeți să vă adopte ideile și… cum să faceți astfel încât, la sfârșit, să nu le rămână un gust amar.

Allan și Barbara Pease vă spun tot ce trebuie să știți. Citiți fiecare detaliu și aplicați-l în situații reale, până când vă apropiați de perfecțiune.

Veți constata că ușile care, altădată, păreau pe veci ferecate… acum vi se deschid în față.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Abilităţi de comunicare. Ediţia a II-a”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *