Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Alegerea potrivită în dragoste – forța inconştientului

35.00 lei 31.50 lei

Ce ne determină să alegem un anumit bărbat, o anumită femeie? Există oare o alegere potrivită sau totul e hazard? Si oare cum eroii unor romane atât de îndrăgite, precum Amantul doamnei Chatterley sau Mânăstirea din Parma, au ajuns să-şi ţeasă poveştile de dragoste?
Să ne imaginăm relaţia noastră de iubire ca pe o casă. Şi, construind-o, avem libertatea de a începe de oriunde dorim: de la fundaţia săpată adânc în pământ, de la acoperiş sau de la parterul confortabil, trecând apoi la alte etaje, mai mult sau mai puţin atrăgătoare iniţial.
În arhitectura unui cuplu, aceste planuri au o semnificaţie proprie şi spun câte ceva despre cei care le clădesc. Chestionarele şi testele pe care le veţi găsi în acest volum vă vor ajuta să vă evaluaţi compatibilitatea cu celălalt într-o relaţie incipientă şi să vă cunoaşteţi mai bine „casa” propriului cuplu, pentru a vă putea bucura împreună de ea cât mai deplin. E o carte pentru oameni singuri, ce încă îşi caută perechea, dar şi pentru cuplurile deschise spre autoexplorare.

Stoc epuizat

SKU: 978-606-719-986-4 Categorie: Etichetă: Product ID: 16990

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Alegerea potrivită în dragoste – forța inconştientului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *