Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Anatomia melancoliei

36.00 lei

Anatomia melancoliei este considerata una dintre cele mai valoroase lucrari ale omenirii, avand in vedere ca se fundamenteaza pe un summum de intrebari si raspunsuri generate de provocarile existentiale; astfel, volumul de fata devine o sinteza a cunoasterii solide a vremii, un adevarat tratat de dimensiuni enciclopedice, de cunostinte vaste din medicina, mitologie, literatura, istorie – un eseu filosofic cuprinzator.

SKU: 978-973-111-586-3 Categorii: , Etichetă: Product ID: 3001

Descriere

Coplesitoare prin vastitatea domeniilor pe care le sondeaza, opera lui Robert Burton se constituie intr-o constructie magnifica, unica si valoroasa atat pentru literatura, cat si pentru inceputurile unor noi domenii ale cunoasterii, precum psihologia, psihosociologia si psihanaliza.
Publicata sub pseudonimul Democrit Junior, in 1621, Anatomia melancoliei s-a bucurat de o mare popularitate. Mai tarziu, multi autori au fost influentati de umorul, rafinamentul lingvistic, eruditia si aspectul creativ ale acestei lucrari. Samuel Johnson o considera una dintre cartile sale preferate si aceasta a continuat sa se numere printre lucrarile favorite ale scriitorilor moderni si contemporani.

Robert Burton

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Anatomia melancoliei”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *