fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

B.L.I.S.S.

12.00 lei

În Natura Extazului, Moss ne conduce într-o călătorie spre extraordinar – pe drumul care ne duce înapoi la adevărata noastră natură, la extaz. Această călătorie magică realizează o vindecare profundă atât pe plan personal, cât şi pe plan global.

SKU: 8769737978748 Categorie: Etichetă: Product ID: 6138

Descriere

„Nu este nevoie să te mulţumeşti cu o viaţă banală, atunci când în tine se ascunde o viaţă extraordinară. Ştiu asta, pentru că am avut parte de ambele”, spune Maureen Moss, scriitoare, îndrumătoare în viaţă şi conducător de seminar.

Cartea Natura Extazului ne arată cum să punem în armonie cele cinci elemente ale extazului – echilibrul, iubirea, integritatea, sexualitatea şi sufletul. Relatările întâmplărilor personale de transformare, ca şi o serie de îndrumări de Explorare Interioară, presărate de-a lungul întregului text al cărţii, ne ajută în acest proces.

Din Natura Extazului:

Echilibrul se realizează când păşeşti în lumina unui adevăr, care depăşeşte cu mult ceea ce cunoaşte mintea în momentul de faţă.
“Sunt iubită şi iubesc aşa cum trebuie?” Cu fiecare clipă în care-ţi vei atinge propria inimă, vei ajunge să afli mai multe despre Iubire.
Când îţi trăieşti viaţa cu Integritate, ia naştere o mare libertate şi o legătură profundă cu Pulsul Universal.
Înţelegerea caracterului Divin al Sexualităţii tale şi a forţei pure a energiei tale sexuale sacre îţi deschide inima şi îţi permite să te apropii tot mai mult de inima lui Dumnezeu.
Când urmezi mesajul Sufletului, ai de plătit un preţ, dar te aşteaptă şi o recompensă. Preţul este că viaţa ta, aşa cum ai cunoscut-o, nu va mai fi niciodată la fel. Recompensa: viaţa ta, aşa cum ai cunoscut-o, nu va mai fi niciodată la fel.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „B.L.I.S.S.”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *