Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Bacalaureat 2019. Istorie

25.00 lei

Lucrarea Bacalaureat 2019. Istorie. Sinteze. Scheme. Teste de evaluare pentru clasele a IX-a – a XII-a – care isi propune sa fie un instrument de lucru util si accesibil – se adreseaza atat elevilor care sustin examenul de bacalaureat, proba de istorie, cat si cadrelor didactice.

• Sintezele, alcatuite conform programei de bacalaureat, au fost concepute pe baza competentelor specifice si a cerintelor de evaluare generale ale Centrului National de Evaluare si Examinare.
• Modelele de subiecte realizate pe fiecare tema din programa de bacalaureat reprezinta o noutate in peisajul lucrarilor de acest gen. Modelele pot fi asamblate, in teste, de fiecare profesor, la clasa, in functie de nivelul de cunoastere al elevilor si de materia parcursa.
• Sugestiile de rezolvare le explica elevilor modul in care pot fi abordate temele din programa de bacalaureat, ajutand, implicit, la invatarea coerenta si logica a materiei de examen.

Lucrarea poate fi utilizata pentru pregatirea examenului de bacalaureat, fiind alcatuita in conformitate cu programa de examen.

Stoc epuizat

SKU: 9786067931822 Categorii: , Etichete: , Product ID: 13694

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bacalaureat 2019. Istorie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *