fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Bebeluşul meu e cel mai fericit. Cum să vă liniştiţi nou-născutul care plânge şi să-l faceţi să doarmă mai mult

26.00 lei

SKU: 978-973-669-426-4 Categorii: , Etichetă: Product ID: 4101

Descriere

În cartea de faţă, dr. Harvey Karp arată cât de uşor pot fi liniştiţi chiar şi cei mai agitaţi bebeluşi odată ce reuşeşti să vezi lumea din punctul lor de vedere. În pântecele mamei, bebeluşii sunt în permanenţă hrăniţi, legănaţi, înconjuraţi cu iubire şi căldură. După ce s‑au născut, îi lăsăm însă brusc singuri, într-o linişte aproape totală! Nu vrem să-i răsfăţăm, vrem să-i învăţăm să fie independenţi, vrem să le facem program pentru ca propriul nostru program să nu aibă de suferit. Nu e de mirare că atât de mulţi nou-născuţi găsesc foarte dificilă adaptarea la viaţa din afara pântecelui în primele trei luni după naştere.
Observând stresul şi oboseala de care suferă mulţi părinţi din ziua de azi din pricina plânsului de necontrolat al nou-născuţilor, dr. Harvey Karp a studiat relaţia dintre mame şi bebeluşi în alte societăţi, mai primitive,  şi a ajuns la concluzia că plânsul şi faimoasele colici par a fi mai degrabă un fenomen occidental şi modern. De ce sunt atunci bebeluşii noştri atât de agitaţi?
Cartea de faţă pune la îndemâna proaspeţilor părinţi cinci trucuri străvechi, care îi pot ajuta să-şi liniştească bebeluşii şi să se bucure cum se cuvine de primele luni de după naştere, socotite îndeobşte cele mai obositoare.
Aveţi în mână o carte care este nu numai o lectură plăcută, ci şi extrem de practică, perfectă pentru mămicile obosite, temătoare sau pur şi simplu disperate de bebeluşii lor…

Pentru că toţi ne naştem, creştem, ne îndrăgostim, ne căsătorim, iubim, înşelăm, facem copii, divorţăm, plângem, uităm şi iertăm. Pentru că suntem singuri sau împreună, pentru că suntem părinţi sau copii, pentru că ne pasă de cine suntem, de cei din jur, şi mai ales pentru că fiecare  dintre noi are o familie pe care o iubeşte şi vrea să o protejeze.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bebeluşul meu e cel mai fericit. Cum să vă liniştiţi nou-născutul care plânge şi să-l faceţi să doarmă mai mult”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *