fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

BIOCAMPURI SI EXTAZ

18.00 lei

DE CE SĂ CO-CREĂM PARADISUL? Pentru că putem!
Avem toate instrumentele, înţelepciunea, toată iubirea şi toată puterea la dispoziţie. CHIAR AICI, CHIAR ACUM! Avem nevoie doar de dorinţa de a o face.

SKU: 9789737978363 Categorie: Etichetă: Product ID: 6141

Descriere

Acordarea personală, socială şi globală nu este dificilă. Trebuie doar să avem claritate în ceea ce ne dorim.
Dacă ceea ce ne dorim este pentru binele întregului, este benefic pentru specia noastră şi dacă ne-am dedicat vieţile pentru a servi, pentru a crea o schimbare pozitivă, atunci vom fi ajutaţi.
Divinul nu este misterios; totul este doar o chestiune de matematică şi coduri, de raze de lumină şi unde sonore, iar canalele Graţiei pot fi accesate printr-o simplă modificare de frecvenţă. Avem nevoie doar de dorinţa de a face toate acestea şi de alinierea perfectă, care să inspire acţiunea perfectă ce creează rezultatul perfect.
BIOCÂMPURI ŞI EXTAZ: Fitness pentru Patru Corpuri prin Reţeta 2000> şi Co-crearea Paradisului sunt cărţi care trebuie citite, întrucât oferă un program complet personal, social şi global pentru crearea păcii şi Paradisului, din nou, pe Pământ. Avem nevoie doar de dorinţă, întrucât instrumentele ne-au fost oferite cu generozitate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „BIOCAMPURI SI EXTAZ”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *