Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 510 013

Brancusi in Romania (limba engleza)

65.00 lei

Prezentare detaliata si aproape exhaustiva a activitatii marelui sculptor in Romania, cu pondere speciala acordata ansamblului sculptural de la Targu Jiu, lucrarea, in limba engleza, cuprinde nu numai un tablou minutios, care il plaseaza pe artist in contextul istoric si cultural al epocii sale, ci si un capitol consacrat expozitiilor in care figureaza lucrarile lui Brancusi.

Stoc epuizat

Cod Produs: 973-724-034-0 Categorii: , Etichetă: Product ID: 1812

Descriere

Fiecare lucrare este insotita de o micro-monografie aferenta, prezentata in detalii tehnice, carora li se alatura o bogata bibliografie generala si specifica.

Revenind, dupa 20 de ani, asupra lucrarii sale omonime din 1974 (incununata in epoca de premiul Academiei Romane, cunoscand o a doua editie in 1976 si figurand deja in bibliografiile celor mai importante monografii dedicate lui Constantin Brancusi), Barbu Brezianu, eminent istoric de arta, poet, prozator si traducator, realizeaza o lucrare revizuita, corectata si amplificata, pe baza nenumaratelor informatii acumulate in timp, asupra vietii genialului sculptor roman.

Informații suplimentare

Greutate 320 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brancusi in Romania (limba engleza)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Magazinul nostru online percepe urmatoarele taxe de livrare a coletelor: POSTA ROMANA - 13.00 lei pentru o valoare mai mica de 150.00 lei Comanda in suma de peste 150.00 beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. DPD Curier - 19.90 lei pentru o valoare mai mica de 200.00 lei Comanda in suma de peste 200.00 lei beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. Refuză