Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 510 013

CALATORIA SUPREMA

25.00 lei

Călătoria Supremă este, putem spune asta fără nici o reţine, un masterwork de excepţie. Această lucrare conţine esenţa cristalizată a peste 30 de ani de cercetare şi explorare în domeniile necunoscute ale conştiinţei umane cu dezvăluiri şi revelaţii care au un potenţial transformator profund asupra cititorului.

Stoc epuizat

Cod Produs: 978973170182 Categorie: Etichetă: Product ID: 6168

Descriere

Robert Monroe este un cartograf de excelenţă al celor mai îndepărtate teritoriilor ale conştiinţei. În continuarea mult aşteptată a scrierilor sale, Călătoria Supremă, el trasează harta acelor zone care se află dincolo de frontierele lumii fizice. Ne prezintă în această lucrare ruta „Interstate”, care s-ar putea traduce prin „între stări” – calea care ni se deschide atunci când părăsim viaţa fizică, cu intrările şi rampele de ieşire, indicatoarele dar şi pericolele sale.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CALATORIA SUPREMA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Magazinul nostru online percepe urmatoarele taxe de livrare a coletelor: POSTA ROMANA - 13.00 lei pentru o valoare mai mica de 150.00 lei Comanda in suma de peste 150.00 beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. DPD Curier - 19.90 lei pentru o valoare mai mica de 200.00 lei Comanda in suma de peste 200.00 lei beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. Refuză