Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 510 013

Calendarul „365 de mesaje pline de dragoste pentru mama”

47.90 lei

Un gând pentru fiecare zi… Un cadou minunat pentru cea mai iubită mamă. Lucrarea este gândită sub forma unui calendar, ce poate fi păstrat pe noptieră sau pe masă, pentru a-i aminti în fiecare zi cât de mult e iubită.

”15 martie: Pentru că m-ai îngrijit când eram mică. Pentru că ai fost așa de bună când eram bolnavă. Pentru că ai răbdat și m-ai iertat când m-am purtat urât. Pentru că ai stat trează până când m-am întors. Pentru că m-ai încurajat când am avut nevoie. Pentru încrederea și dragostea ta. Pentru că mi-ai fost întotodeauna alături. Îți mulțumesc, buna și iubita mea mamă.”

„26 noiembrie: Să fii mamă înseamnă să trăiești în sărăcie, să inventezi mese din nimic. Să îmbraci copiii și să-i faci să zâmbească, să păstrezi speranța vie.”

Calendarele Helen Exley sunt perpetue. Pentru că zilele lunii nu sunt asociate cu zile ale săptămânii, își păstrează valabilitatea de la an la an.

Categorie: Etichetă: Product ID: 19080

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Calendarul „365 de mesaje pline de dragoste pentru mama””

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Magazinul nostru online percepe urmatoarele taxe de livrare a coletelor: POSTA ROMANA - 13.00 lei pentru o valoare mai mica de 150.00 lei Comanda in suma de peste 150.00 beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. DPD Curier - 19.90 lei pentru o valoare mai mica de 200.00 lei Comanda in suma de peste 200.00 lei beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. Refuză