Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 510 013

Calendarul „365 de zile pline de bucurie și mulțumire”

47.90 lei

Cu toții căutăm calea către o viață mai liniștită. Cuvintele din această colecție sunt destinate să vă aducă pacea, să vă dea libertate, să vă elibereze de griji și să vă apropie de natură, indiferent dacă sunt semnate de nume celebre, precum Epictet sau Pablo Picasso, ori aparțin înțelepciunii populare. Uneori mai puțin înseamnă mai mult. Vă puteți schimba viața.

”Este important să nu te lași manipulat de creatorii de imagine, a căror sarcină este de a te face să vrei tot timpul mai mult și mai nou și să ajungi să crezi că fericirea ta e un lucru din viitor și că o să înțelegi totul odată cu următorul lucru cumpărat.” (Kent Nerburn)

”Abundența nu înseamnă bani, ci să știi să apreciezi viața. Să iubești lucrurile rafinate, ca frumusețea unei flori sau un  copac plin de fructe.” (Anonim)

Calendarele Helen Exley sunt perpetue. Pentru că zilele lunii nu sunt asociate cu zile ale săptămânii, își păstrează valabilitatea de la an la an.

Cod Produs: 978-606-8290-36-2 Categorie: Etichetă: Product ID: 19085

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Calendarul „365 de zile pline de bucurie și mulțumire””

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Magazinul nostru online percepe urmatoarele taxe de livrare a coletelor: POSTA ROMANA - 13.00 lei pentru o valoare mai mica de 150.00 lei Comanda in suma de peste 150.00 beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. DPD Curier - 19.90 lei pentru o valoare mai mica de 200.00 lei Comanda in suma de peste 200.00 lei beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. Refuză