Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Capitala DeLux

59.00 lei

Specificatii:
Varsta:
10+
Durata:
30 minute
Numarul jucatorilor:
2-4
Competente lingvistice:
Independent lingvistic
Limba regulament:
RO
SKU: 6426008000196 Categorie: Etichete: , Product ID: 12906

Descriere

Vei juca cetățeni în orașul tău pentru puncte, sau îi vei trimite în capitală ca să beneficiezi de abilitățile lor speciale? În Capitala DeLux deciziile sunt întodeauna pe muchie de cuțit: Îți vei asuma riscuri? Vei merge la bluf sau vei urma un plan bine stabilit? Alegerea este a ta!

 

În fiecare rundă jucătorii vor avea o mână de 5 sau 6 cărți cu personaje. Pe tura ta trebuie să joci o carte fie în fața ta, (orașul tău) sau în mijlocul mesei (Capitala). Când joci o carte în capitală, beneficiezi de abilitatea specială a cărții. Fiecare personaj apartine uneia dintre cele patru profesii, având următoarele abilități:

 

Negustor: Primești o monedă de aur. Monedele pot fi folosite la sfârșitul unei runde pentru a mări limita uneia dintre cele 4 profesii.

 

Agent: Tragi o carte modificatoare și o adaugi (cu fața în jos) uneia dintre cele patru profesii din capitală. Această acțiune va afecta limita profesiei alese la sfârșitul rundei.

 

Savant: Tragi o carte din teanc.

 

Cleric: Muți cartea cu valoarea cea mai mică din capitală în orașul tău.

 

La sfârșitul rundei pentru fiecare profesie nu ai voie să ai în orașul tău cărți cu valoarea mai mare decât valoarea cărților din capitală. Dacă depășești limita vreunei profesii din capitală, vei pierde toate cărțile din aceea profesie aflate în orașul tău. La sfârșitul celei de-a treia runde toate personajele din orasul unui jucător vor valora puncte.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Capitala DeLux”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *