fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Cartea pietrelor vol. 1

100.00 lei

Cateva dintre cele mai frumoase si mai puternice creatii ale naturii s-au adunat intr-o lucrare exceptionala. Lumea cristalelor si a pietrelor se deschide in fata cititorilor, observatiile stiintifice imbinandu-se cu legende, superstitii, credinte stravechi si elemente de ocultism. Urmeaza o calatorie in regnul mineral.

Fiecare articol prezinta proprietatile „protagonistei“, corespondentele cu chakrele si intregul sau specific. Fiecare mineral are o istorie pe care autorii o prezinta fascinant, punandu-l in legatura cu energiile specifice si cu sensurile si intrebuintarile lui in spiritualitate.

Vindecarea fizica si emotionala cu ajutorul cristalelor si al altor pietre reprezinta un aspect esential si aceasta carte ii acorda importanta cuvenita in contextul cunoasterii de astazi.

Conceputa ca un amplu manual practic, bogat in informatii si ilustratii, Cartea pietrelor este o excelenta sursa de initiere pentru incepatori, precum si o nepretuita sursa de aprofundare pentru cei mai experimentati practicanti si practicieni.

Stoc epuizat

SKU: 9786067581676 Categorie: Etichete: , Product ID: 12521

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cartea pietrelor vol. 1”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *