Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 510 013

Cartea viitorului

30.00 lei

Cecelia Ahern prezintă o poveste fermecătoare despre cum viitorul are puterea de a influența ce se întâmplă în prezent.

Cod Produs: 978-973-724-408-6 Categorii: , , Etichetă: Product ID: 4274

Descriere

Tamara Goodwin a avut mereu tot ce şi-a dorit. A crescut într-o vilă luxoasă, cu plajă privată, un dressing cu haine de firmă, pat cu baldachin şi propriul jacuzzi. Când, pe neaşteptate, tatăl ei moare, viaţa Tamarei şi a mamei sale se schimbă dramatic. Îngropate în datorii, ele sunt nevoite să se mute la ţară, într-o casuţă aflată în curtea castelului Kilsaney. Într-o bună zi, un autobuz cu o bibliotecă ambulantă trece pragul domeniului.

Privirea Tamarei cade asupra unui volum legat în piele, cu lacăt şi încuietoare aurite. Ceea ce descoperă acolo îi taie răsuflarea şi îi zguduie lumea din temelii… pentru că ceea ce este scris în acea carte nu este doar magic și incredibil, este chiar viitorul ei.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cartea viitorului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Magazinul nostru online percepe urmatoarele taxe de livrare a coletelor: POSTA ROMANA - 13.00 lei pentru o valoare mai mica de 150.00 lei Comanda in suma de peste 150.00 beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. DPD Curier - 19.90 lei pentru o valoare mai mica de 200.00 lei Comanda in suma de peste 200.00 lei beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. Refuză