Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 510 013

Ceaiul verde

9.53 lei

Ceaiul este bautura cea mai consumata din lume. In Occident, se bea mai degraba ceai negru, natural sau parfumat. Mai mult decat o moda, la britanici este un adevarat mod de viata. In Franta, Elvetia, Belgia, cei care se tem de puterea cafelei se îndreapta spre aceasta bautura mai usoara, mai putin excitanta, avand reputatia ca limpezeste mintea. Dar, de cativa ani, un ceai necunoscut pana în prezent vine în forta, precedat de o reputatie extraordinara: ceaiul verde.

Ceaiul verde este planta – proaspata sau uscata – fara nici un fel de fermentatie, spre deosebire de ceaiul clasic care este fermentat si chiar afumat… Verde ca natura, verde cum ar trebui sa fie orice planta adevarata, acest ceai „spala“, dand o mai mare zveltete. Deoarece nenumarate studii stiintifice o confirma: ceaiul verde „topeste grasimile!“ Mai mult decat atat, el ne permite sa luptam împotriva colesterolului, a bolilor cardiovasculare, a infectiilor urinare si chiar a cancerului. Asa ca, daca am bea cateva cesti de ceai verde, am putea trece peste problemele de sanatate… Numai ca, trebuie s-o recunoastem, ceaiul verde are un gust mai aparte. Si adeseori parasim „cura“ pe care am jurat s-o respectam.

Pentru a profita de binefacerile ceaiului, pentru a-l bea cu placere, trebuie sa-l cunoasteti. Trebuie deci sa stiti sa-l alegeti, sa stiti sa-l preparati si sa stiti sa-l beti. De unde utilitatea acestui mic ghid, în care ceaiurile sunt clasate dupa calitate, cele mai bune fiind plasate în fruntea fiecarei selectii.

Cod Produs: SAN 0951 Categorii: , Etichetă: Product ID: 13841

Descriere

Cuprins

 

Cuvant înainte

 

1 Ceaiul în toate fazele sale

2 Ceaiul verde si sanatatea

3 Soiuri si gusturi în Japonia: parfumuri de umbra si de lumina

4 Soiuri si gusturi în China

5 Soiuri si gusturi din întreaga lume

6 Asemenea ceaiurilor verzi

7 Arta ceaiului verde

8 Intrebari si raspunsuri în legatura cu ceaiul verde

9 Bunatati cu ceai verde

10 Sa beti ceai verde, asta nu serveste la nimic daca îl însotiti cu indiferent ce

Indice de ceaiuri

Indice de afectiuni si tulburari

 

Bibliografie

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ceaiul verde”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Magazinul nostru online percepe urmatoarele taxe de livrare a coletelor: POSTA ROMANA - 13.00 lei pentru o valoare mai mica de 150.00 lei Comanda in suma de peste 150.00 beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. DPD Curier - 19.90 lei pentru o valoare mai mica de 200.00 lei Comanda in suma de peste 200.00 lei beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. Refuză