Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 510 013

Cele 5 limbaje ale iubirii pentru cei singuri – secretul care îţi va schimba radical relaţiile

37.00 lei

Nimic nu ne face să ne simţim mai bine decât să iubim şi să fim iubiţi. Şi, chiar şi atunci când suntem singuri, în orice situaţie am fi – celibatari, divorţaţi sau văduvi -, cea mai profundă nevoie emoţională este aceea de a ne simţi iubiţi, iar cele mai mari împliniri sunt rezultatul iubirii pe care o oferim altora. Scopul acestei cărţi este să te ajute să faci ambele lucruri în mod eficient. Reţetă este simplă: fiecare om oferă şi primeşte iubire într-un anumit limbaj, iar folosirea acestuia contribuie la dezvoltarea relaţiei.
Această
carte, destinata persoanelor singure, te va ajuta:
• Să te înţelegi mai bine pe tine însuţi şi pe ceilalţi.
• Să fii mai încrezător când interacţlonezi cu cei din jur.
• Să creezi legături mai strânse cu familia şi prietenii.
• Să descoperi ingredientul lipsă din relaţiile anterioare.
• Să ai parte de întâlniri mai reuşite.
Fie că doreşti să te apropii mai mult de părinţii tăi, să ai o relaţie mai bună cu prietenii sau să mai dai o şansă întâlnirilor romantice, cartea lui Gary Chapman îţi va oferi încrederea de care ai nevoie pentru a interacţiona cu ceilalţi într-un mod mai eficient.
Cod Produs: 978-606-33-3631-7 Categorie: Etichetă: Product ID: 19025

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cele 5 limbaje ale iubirii pentru cei singuri – secretul care îţi va schimba radical relaţiile”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Magazinul nostru online percepe urmatoarele taxe de livrare a coletelor: POSTA ROMANA - 13.00 lei pentru o valoare mai mica de 150.00 lei Comanda in suma de peste 150.00 beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. DPD Curier - 19.90 lei pentru o valoare mai mica de 200.00 lei Comanda in suma de peste 200.00 lei beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. Refuză