Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Codul divin al vietii

25.00 lei 23.00 lei

Timp de mulţi ani, genele au fost considerate imutabile: „Nu poţi face nimic în direcţia asta, este ereditar″, era fraza repetată la fel de des ca o mantră. Dar studii recente arată că genele funcţionează şi se schimbă în fiecare minut, în fiecare secundă. Conform cărţii Codul divin al vieţii, genele dezactivate au potenţialul de „a se trezi″ şi de a transforma astfel personalitatea şi înfăţişarea umană. Această carte arată cum factorii mentali şi emoţionali — negativi, de exemplu stresul, şi pozitivi, cum ar fi bucuria, recunostinţa şi spiritualitatea — au o mare influenţă în activarea sau dezactivarea genelor.

SKU: 9789731965338 Categorie: Etichetă: Product ID: 5828

Descriere

În baza noilor descoperiri ştiinţifice şi a propriilor observaţii ale autorului, Codul divin al vieţii ne învaţă cum să ne trezim aptitudinile latente la orice varstă. Cum? Dr. Murakami susţine că o atitudine pozitivă poate activa genele necesare pentru a aduce succesul şi fericirea în viaţa noastră, în acelaşi timp dezactivându-le pe cele negative. El numeşte acest proces „gândire genetică″ — o abordare ştiinţifică a controlului genelor, prin cultivarea entuziasmului şi a inspiraţiei.

Aceasta carte, prin maiestria autorului, surprinde maretia in dimensiune spirituala a universului. Cu respect egal pentru stiinta si religie, cartea le imbina si reuseste descifrari carora tocmai le-a venit timpul. Cu argumente rationale expuse convingator este demolat mitul determinismului genetic si ideea ca destinul uman este inscris in genom. De fapt nu ar avea unde sa fie inscris si nici nu s-ar putea fara el, doar ca si memorat, doar ca se supune cu demnitate puterii mentalului colectiv si omenesc. Aflam cate ceva si din mentalitatea asiaticului pus sa uimeasca lumea!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Codul divin al vietii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *