Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Codul talentului

29.00 lei

Care este secretul talentului? Cum îl descătuşăm?
În această lucrare revoluţionară, autorul oferă părinţilor, dascălilor, antrenorilor, oamenilor de afaceri şi tuturor celorlalţi instrumente cu ajutorul cărora pot să maximizeze propriul potenţial sau pe al altora.
Pornind de la ultimele descoperiri ale neurologiei şi valorificând rezultatele cercetărilor nemijlocite pe care le-a efectuat în nouă dintre pepinierele de talent ale lumii, Daniel Coyle identifică trei elemente esenţiale care te vor ajuta să-ţi dezvolţi talentele şi să-ţi optimizezi performanţele în sport, artă, muzică, matematică – practic, în orice domeniu.
* Antrenamentul intens –
anumite tipuri de antrenament pot accelera de până la zece ori progresul în diferite domenii faţă de un antrenament obişnuit.
* Declanşarea – un nivel superior de dăruire născut din cele mai adânci dorinţe inconştiente şi declanşat de anumite semnale primare poate cataliza dezvoltarea aptitudinilor.
* Măiestria în antrenament – descoperă cele patru virtuţi ale celor mai eficienţi dascăli şi antrenori ai lumii, care le permit să obţină cele mai bune rezultate pentru elevii lor.
Aceste trei elemente colaborează pentru formarea în creier a mielinei, o substanţă neurală care creşte considerabil viteza şi precizia mişcărilor şi gândurilor. Oamenii de ştiinţă au descoperit că mielina este fundamentul tuturor formelor de măreţie, de la Michelangelo la Michael Jordan. Mai mult, cantitatea de mielină nu este fixată la naştere, ci, dimpotrivă, poate fi crescută.
Combinând analiza revelatoare cu exemple concludente de oameni obişnuiţi care au atins măreţia, cartea de faţă nu numai că îţi schimbă ideile despre talent, dar te şi învaţă cum să-ţi atingi potenţialul maxim.
SKU: 978-606-8309-89-7 Categorie: Etichetă: Product ID: 16659

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Codul talentului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *