Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Cuvinte tămăduitoare – puterea rugăciunii şi practica medicinei

39.00 lei

Reintegrând arta tămăduirii spirituale în ştiinţa medicinei, Cuvinte tămăduitoare ne îndrumă către „o medicină mai eficientă şi, totodată, mai umană, o medicină mai funcţională şi cu care atât doctorii, cât şi pacienţii se simt mai bine”.
Autorul explorează legăturile dintre medicină şi spiritualitate în acest studiu popular despre puterea vindecătoare a rugăciunii. Dacă pentru lumea religioasă nu este o noutate, pentru ştiinţă, faptul că rugăciunea vindecă este o revelaţie, confirmată de zecile de experimente de laborator menţionate de Dossey. Rugăciunea poate ajuta la vindecarea unor probleme ca tensiunea arterială, astm, crize cardiace,
dureri de cap şi anxietate; mai mult, poate modifica activitatea enzimatică, dezvoltarea celulelor sangvine şi germinarea seminţelor.
Respingând ideea tradiţională despre rugăciune ca relaţie cu un Dumnezeu transcendental, Dossey oferă, în schimb, concepţia sa panteistă a rugăciunii ca „eveniment nonlocal veritabil” orientat către „Absolut” în toate lucrurile.
SKU: 978-606-8309-36-1 Categorie: Etichetă: Product ID: 16622

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cuvinte tămăduitoare – puterea rugăciunii şi practica medicinei”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *