Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

De ce bărbaţii se însoară cu scorpii Un ghid pentru femeile care vor să cucerească inima unui bărbat

24.00 lei

,,De ce bărbaţii se însoară cu scorpii nu este o altă carte de genul «cum să pui mâna pe un soţ». În niciun caz nu ai să găseşti în cartea asta o sugestie cât de mică cum că nu poţi fi o femeie completă până nu îţi găseşti «jumătatea». Dimpotrivă. Vei vedea că vom sfărâma convenţiile, te vom ajuta să înţelegi mai bine de ce unele relaţii nu duc nicăieri şi vom moderniza concepţiile tale referitoare la modul în care îşi alege un bărbat sufletul pereche… Scoate-ţi pantofii din picioare, aşază-te confortabil şi pregăteşte-te pentru o discuţie serioasă, ca între fete.“ Sherry Argov

Stoc epuizat

SKU: 978-973-669-565-0 Categorii: , Etichetă: Product ID: 4121

Descriere

Noi, femeile din ziua de azi, avem un curaj nebun. Ne propunem să avem familie, carieră, fericire, linişte, ritm rapid şi tinereţe veşnică. Cum să facem să le putem avea pe toate? Cărţile Stiletto sunt exact cele pe care trebuie să le ai dimineaţa în geantă, la pauza de cafea şi seara la o baie caldă. Totul despre cum să devii femeia care îţi doreşti să fii!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „De ce bărbaţii se însoară cu scorpii Un ghid pentru femeile care vor să cucerească inima unui bărbat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *