Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

De ce ne este foame?

39.00 lei

Viaţa înseamnă împlinire!
La ce tânjeşti acum? La mâncare? Iubire? Stimă de sine? Linişte sufletească?
De ce mâncăm uneori mai mult decât avem nevoie? Deepak Chopra ne răspunde: fiindcă nu reuşim să găsim mulţumirea şi liniştea sufletească de care avem nevoie, transformăm mâncarea în substitut al satisfacţiei emoţionale. Când motivele dezechilibrului emoţional dispar, organismul se autoreglează şi cere cât îi trebuie.

Deepak Chopra identifică mai întâi cauzele care ne împiedică să ne schimbăm atitudinea: obiceiurile proaste, teama de schimbare, descurajarea de a urma încă o dietă sau dimpotrivă,
credinţa naivă că următoarea dietă va funcţiona, alături de poftele cotidiene, mai ales pentru alimentele sărate, dulci şi grase şi de faptul că ritmul modern de viaţă aproape că ne impune alegerea alimentelor nesănătoase.
SKU: 978-606-8566-08-5 Categorie: Etichetă: Product ID: 16611

Descriere

Soluţia Chopra este o abordare holistică, bazată pe legătura dintre minte şi corp. Ca să ajungem la o stare ideală de împlinire sufletească şi formă fizică optimă trebuie să ne hrănim zilnic trupul cu alimente sănătoase, inima cu bucurie, compasiune şi iubire, mintea cu noi informaţii, iar spiritul cu calm şi conştiinţă de sine.
Cartea se încheie cu o secţiune de reţete delicioase şi sănătoase inspirate din meniurile Centrului Chopra şi bazate pe principiile alimentare ayurvedice, adaptate la viaţa occidentală modernă.
Oriunde te afli în viaţă, cartea de faţă te va ajuta să alegi direcţia potrivită.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „De ce ne este foame?”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *