Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

De la stres la succes în 40 de zile

39.00 lei

Majoritatea programelor de self-help centrate pe folosirea voinţei şi activarea gândirii pozitive au o rată de eşec de 97%. în cartea de faţă, autorul descrie un program unic, extrem de eficient, care te va ajuta să obţii în sfârşit succesul pe care ţi-l doreşti în viaţă.
Stresul sau frica reprezintă sursa principală a celor mai multe probleme cu care ne confruntăm – de natură fizică, spirituală, emoţională şi chiar circumstanţială. Noile cercetări ştiinţifice au demonstrat că, la oameni, teama este literalmente programată la nivel celular, acesta fiind motivul pentru care mulţi dintre
noi sunt incapabili să-şi anuleze răspunsul la stres numai printr-un efort de voinţă.
SKU: 978-606-8566-50-4 Categorie: Etichetă: Product ID: 16584

Descriere

Inspirată din ştiinţă, înţelepciunea antică şi folosind tehnici terapeutice cu eficienţă demonstrată, cartea oferă un program holistic revoluţionar, la baza căruia stau peste 25 de ani de experienţă clinică. Cu ajutorul lui:
• vei putea să identifici şi să clarifici ce anume înseamnă succesul pentru tine;
• vei învăţa să foloseşti cele trei instrumente simple necesare pentru a face tranziţia interioară de la teamă la iubire pe plan fizic (Medicină Energetică), mental (Afirmaţiile de Reprogramare) şi spiritual (Ecranul Inimii).
• vei avea acces la „Detectorul problemelor de succes”, care îţi diagnostichează cu precizie problemele din subconştient legate de succes şi eşec, fericire şi nefericire.
Indiferent cum defineşti succesul – bunăstare materială, satisfacţie în carieră, vindecarea unor probleme de sănătate sau rezolvarea unor chestiuni legate de relaţii – De la stres la succes în 40 de zile te va ajuta să-l obţii repede şi o dată pentru totdeauna.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „De la stres la succes în 40 de zile”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *