Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Deşteaptă-te că ţara geme

52.00 lei

Fii deştept în luarea deciziilor, în modul de a gândi şi de a acţiona şi vei obţine indiscutabil rezultate mai bune în tot ceea ce faci

Eşecul nu este ceva întâmplător!
Nu este ceva neobişnuit în zilele noastre ca oamenii să se plângă şi chiar să se revolte din pricina neajunsurilor. Dar ei greşesc. Aceşti oameni îşi petrec timpul cu activităţi de relaxare şi nu cu activităţi care să-i conducă la realizarea unui obiectiv. Ei citesc rareori o carte şi nu fac niciun efort să ştie şi să fie mai mult. Drept rezultat, ei rămân în urmă şi, de obicei, nici nu-şi dau seama. Când ajung, într-un final, în dificultate, constată că toate competenţele lor se bazează în
mare măsură pe vechime şi au o valoare minimă pentru angajatorii din ziua de astăzi. Şi deoarece perfecţionarea continuă şi dobândirea unor noi competenţe nu sunt parte din viziunea lor asupra lumii, se duc pur şi simplu acasă şi se uită la televizor. Ca urmare, ajung să se plângă şi să se revolte.
Nici succesul nu este întâmplător!
Persoanele de la polul opus citesc numeroase cărţi, participă la multe cursuri, ascultă programe de instruire înregistrate şi caută mereu noi căi pentru a-şi îndeplini sarcinile mai bine, mai rapid şi mai eficient din punct de vedere al costurilor. Este angajamentul de a învăţa continuu şi de a-şi actualiza competenţele. În realitate doar aproximativ 3% dintre oameni au obiective clare, exacte, descrise pe hârtie şi cu planuri de realizare la care lucrează în fiecare zi. Ceilalţi 97% au speranţe, visuri, dorinţe şi fantezii, dar nu obiective. Şi marea tragedie este aceea că nici nu-şi dau seama ce face diferenţa.
Din fericire tu faci parte din procentul de 3%. Eşti aşa cum eşti datorită ţie însuţi, datorită gândirii şi comportamentului tău; datorită învăţămintelor din copilărie şi a experienţelor ulterioare. Tu vrei să-ţi îmbunătăţeşti viitorul în orice aspect, tu vrei să-ţi eliberezi puterile interioare şi să te concentrezi pe rezultate. Reinventează-te şi vei începe să deţii controlul asupra vieţii tale!
Viitorul îţi este deschis!
Nu au existat niciodată mai mult ca în prezent atât de multe oportunităţi pentru a-ţi realiza obiectivele profesionale, personale şi financiare. Dar, după cum a spus Earl Nightingale „Înainte de a avea ceva diferit, trebuie să devii o persoană diferită”. Deşteaptă-te odată şi acţionează în consecinţă!

 

Stoc epuizat

SKU: 978-606-8709-03-1 Categorii: , Etichetă: Product ID: 16409

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Deşteaptă-te că ţara geme”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *