Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Dieta vânător-fermier

29.00 lei 26.10 lei

Din ce în ce mai mulţi oameni devin supraponderali. De obicei, medicii îi sfătuiesc pe pacienţi să mănânce mai puţin şi să facă mai multă mişcare, ceea ce se reduce în final la vechea paradigmă a caloriilor consumate şi eliminate. Cercetările medicale în privinţa dietelor sunt confuze şi adesea contradictorii. Nici doctorii, nici pacienţii nu ar putea spune cu certitudine care plan de scădere a greutăţii este cel mai bun!
Ne vedem nevoiţi să experimentăm, sperând să avem norocul de a da peste formula magică. Se naşte întrebarea de ce nu reuşeşte
medicina să sorteze noianul de informaţii şi să ne ofere sfaturile cele mai bune care să dea posibilitatea oamenilor să scape de kilogramele în plus şi să-şi îmbunătăţească sănătatea?
Din fericire, studii ştiinţifice recente aruncă o lumină nouă asupra subiectului şi s-ar putea să ne ajute să găsim în sfârşit o soluţie a problemei: pentru unii e mai potrivită dieta săracă în glucide, pentru alţii, cea săracă în lipide. De ce? Pentru că unii oameni au un metabolism de vânător, în vreme ce alţii au un metabolism de fermier.
În cartea de faţă, doctorul Mark Liponis, un renumit expert în medicina preventivă şi integrativă, îţi va arăta cum să determini ce tip de metabolism ai şi ce dietă este mai potrivită pentru tine astfel încât să îţi reduci greutatea şi să-ţi îmbunătăţeşti sănătatea în acelaşi timp.

Stoc epuizat

SKU: 978-606-8566-66-5 Categorie: Etichetă: Product ID: 16570

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dieta vânător-fermier”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *