Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 510 013

DIN FRAC ÎN ZEGHE

15.00 lei

Pentru paginile acestei carti am selectat, aleatoriu, o serie de momente si intalniri la care am participat, cu sau fara Nicolae Ceausescu, ca si o serie de evenimente ce au marcat poazitia Romaniei in contextul international, evenimente la care am fost martor sau despre care mi-am format o opinie in urma unor lungi discutii, mai mult ori mai putin amicale, cu ministrii de Externe, atat din Vest, cat si din Est, cu personalitati de prim-rang ale politicii mondiale, dar si studiind documente ale istoriei.

Fireste, n-am putut cuoprinde intr-o carte, nu neaparat conceputa dupa canoanele unui volum de memorii, tot ceea ce am trait, important, in cei peste 25 de ani in care mi-am desfasurat activitatea in slujba tarii in care m-am nascut.

Nu, nu fac parada de ,,cuvinte goale, ce din coada au sa sune”, cum spunea Poetul. Caci, elev merituos al Liceului Militar ,,Dimitrie A. Sturza” din Craiova, n-am uitat nicio clipa juramantul fata de Tara. (Strefan Andrei – Cuvant inainte).

Cod Produs: 9789737363312 Categorie: Etichetă: Product ID: 18789

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „DIN FRAC ÎN ZEGHE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Magazinul nostru online percepe urmatoarele taxe de livrare a coletelor: POSTA ROMANA - 13.00 lei pentru o valoare mai mica de 150.00 lei Comanda in suma de peste 150.00 beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. DPD Curier - 19.90 lei pentru o valoare mai mica de 200.00 lei Comanda in suma de peste 200.00 lei beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. Refuză