Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Distruge-ţi obiceiurile nocive

35.00 lei

– cum să-ţi determini mintea să lucreze în favoarea ta

 Postulatul cărţii de faţă evidenţiază ideea că niciun om nu e condamnat din punct de vedere genetic să rămână acelaşi, legat pe viaţă de un anumit mod de a fi. O nouă ştiinţă ia naştere pentru a veni în ajutorul oamenilor şi pentru a-i susţine în crearea realităţii pe care şi-o doresc. Concepută ca o incursiune multidisciplinară în tainele creierului uman, lucrarea de faţă cuprinde informaţii de ultimă oră, validate ştiinţific, precum şi dovezi care spulberă mituri şi metode concrete prin care fiecare îşi poate crea o nouă realitate personală. Autorul cărţii, Joe Dispenza,
cercetător şi doctor în chiropractică, face conexiuni între domenii precum fizica cuantică, neuroştiinţe, biologie şi genetică – pentru a arăta cât de multe lucruri sunt cu adevărat posibile şi la îndemâna oricui.
Această lucrare, de referinţă în domeniul său, ne dezvăluie secretele câmpului cuantic şi forţa care există între noi şi Univers. Conform celor mai noi studii, gândul poate fi transformat în realitate, cu condiţia înţelegerii adecvate a puterii de care dispunem. Felul de a fi, obiceiurile nocive, sentimentele toxice, toate acestea pot fi lăsate în urmă. Ne putem transforma propria identitate, de la celula nervoasă şi până la gene. Suntem creatorii propriului destin, ajutaţi de o forţă universală pe care trebuie doar să o descoperim – să înţelegem cum pătrunde aceasta prin portalul câmpului cuantic, sălaşul tuturor posibilităţilor.

În interior, cod de acces către meditaţiile audio concepute de autor şi traduse în limba română.

SKU: 978-606-588-590-5 Categorii: , Etichetă: Product ID: 18815

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Distruge-ţi obiceiurile nocive”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *