fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

El e cu minciuna, ea vorbeşte-ntruna. Ediţia a III-a, adăugită

33.00 lei

El e cu minciuna, ea vorbeşte-ntruna descrie cercul vicios în care se învârtesc mii de femei şi de bărbaţi, ameninţându-se unul pe celălalt cu cicăleala, cu minciunile, cu şantajul emoţional, cu obiceiurile proaste, cu prejudecăţile. Ieşirea din acest cerc vicios este posibilă numai dacă sunteţi în cunoştinţă de cauză. Mai întâi trebuie să acceptaţi că în faţa dumneavoastră se află un(o) necunoscut(ă), o fiinţă care poate fi minunată cu condiţia să-i citiţi cu atenţie manualul de utilizare, după care veţi fi gata să învăţaţi o nouă limbă, masculină sau feminină, după caz.

SKU: 978-606-588-300-0 Categorii: , Etichete: , Product ID: 2293

Descriere

Înarmaţi cu aceste instrumente, cu multă bunăvoinţă şi cu răbdare, recunoscându-vă cu sinceritate în exemplele date, veţi fi gata să porniţi într-o aventură a cunoaşterii plină de adevăruri simple, presărată cu bancuri, cu maxime şi mai ales cu soluţii clar exprimate şi simplu de aplicat.

Folosiţi această carte ca pe un simulator al vieţii de cuplu şi veţi înţelege că niciodată nu e prea târziu pentru a trăi fericirea în doi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „El e cu minciuna, ea vorbeşte-ntruna. Ediţia a III-a, adăugită”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *