fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Enciclopedia Intelepciunii

25.00 lei

Aveţi în faţă o carte inedită, care îşi propune nici mai mult nici mai puţin decât să vă dezvăluie „secretele reuşitei în viaţă”, nu prin vânzarea unor ponturi, ci printr-o introducere adecvată în pildele înţelepciunii milenare.

SKU: 78-973-684-745-5 Categorii: , Etichetă: Product ID: 1802

Descriere

Proverbele lumii, adunate aici în 107 categorii de învăţăminte, sintetizează experienţa de secole a literaturilor populare. Aşa cum veţi vedea în carte, fiecare dintre acestea are propriile învăţături morale, dar diferenţele între o cultură şi alta sunt uneori insesizabile. Tocmai de aceea proverbele au putut fi sintetizate în categorii generale, ele redând aceeaşi înţelepciune practică în limbaje diferite.

Chiar dacă fac uz pe alocuri de exprimări arhaice, învăţămintele din acest volum nu pot fi considerate inactuale. Chiar dacă telefoanele mobile, calculatoarele şi Internetul nu sunt prezente în aceste pilde, adevărul etern valabil enunţat de proverbe poate fi adus mereu în actualitate. Aceasta este şi intenţia autoarei, de a ne aduce în faţă o nouă întrebuinţare şi însemnătate a proverbelor, sub o formă nemaiîntâlnită.

Informații suplimentare

Greutate 432 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Enciclopedia Intelepciunii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *