fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

HARRISON. MEDICINA CARDIOVASCULARA

199.00 lei

Bolile cardiovasculare sunt afecțiuni comune, dar cu potențial devastator în țările dezvoltate și în curs de dezvoltare, iar progresele înregistrate în terapie și prevenție au îmbunătățit în mod considerabil viața pacienților. Medicina cardiovasculară este, așadar, de importanță crucială în cadrul medicinei interne. „Harrison. Medicină cardiovasculară” prezintă spectrul complet al bolilor cardiovasculare, oferind cele mai noi cunoștințe din domeniu într-o manieră detaliată, cu sprijinul imaginilor color și cu rigoarea științifică specifică seriei Harrison.

SKU: 978-606-587-128-1 Categorii: , , Etichetă: Product ID: 2339

Descriere

Lucrarea cuprinde:

– 44 de capitole semnate de experți de renume modial în care sunt descrise bolile cardiace congenitale, valvulopatiile, bolile coronariene, tulburările de ritm cardiac, transplantul de cord, endocarditele, pericarditele, şocul cardiogenic, boala vasculară hipertensivă, bolile aortei, hipertensiunea pulmonară etc.

– 5 capitole complete din renumitul DVD Harrison

– 4 atlase care cuprind electrocardiografia, imagistica non-invazivă cardiacă, revascularizarea percutanată şi aritmiile cardiace

– 112 întrebări şi răspunsuri pentru autoevaluare

– o anexă cu valori de laborator de importanţă clinică

Unic în această carte: Casetele cu sugestii pentru abordarea pacientului, absolut utile pentru profesioniștii aflați la început de carieră în domeniul medical.

Public-țintă

Lucrarea se adresează profesioniștilor din domeniul medicinei cardiovasculare, indiferent de nivelul de pregătire la care se află: medici cardiologi, rezidenți și asistenți la secția de cardiologie, profesori și studenți, dar și clinicieni și alți profesioniști în îngrijirea medicală care caută să își îmbogățească și să își actualizeze cunoștințele.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „HARRISON. MEDICINA CARDIOVASCULARA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *