Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Hygge Arta daneză a fericirii

49.00 lei

Se spune că hygge este strâns legat de caracterul naţional al danezilor. Dar, în esenţă, nu este un concept danez, ci universal. Hygge este pentru toată lumea; indiferent cine eşti, indiferent de unde eşti.
Numele meu este Marie Tourell Soderberg. Locuiesc în Copenhaga şi sunt actriţă, şi, ca toată lumea în zilele noastre, simt câteodată că mă înec în muncă. După o repetiţie la teatru, urmează o audiţie pentru o serie de televiziune, şi imediat după, o sesiune de dublaj pentru un nou film Disney; şi uite aşa, uit să iau o pauză
în care să mă deconectez şi să mă liniştesc.
În momentele de genul acesta, este extrem de important pentru mine să am parte de hygge. Hygge cu familia şi prietenii, hygge cu mine însămi şi un cămin hyggelig.
Hygge se găseşte în diferite chipuri şi forme — felul în care se manifestă depide de cine este întrebat. Pe parcursul cărţii, vei întâlni mulţi danezi, care explică felul în care petrec ei hygge şi ce înseamnă hygge pentru ei. De asemenea, vei găsi inspiraţie pentru cum poţi crea o bază, din care hygge să poată să evolueze în viaţa ta de zi cu zi.
Pentru mulţi danezi, hygge este ceva pentru care trebuie să depui un oarecare efort. Este ca o busolă, care ne dirijează înspre clipele mărunte, care nu pot fi cumpărate cu bani, găsind astfel magia în lucrurile obişnuite.
Categorie: Etichetă: Product ID: 16465

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Hygge Arta daneză a fericirii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *