Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Înţelepciunea duminicilor – lecţii care-ţi vor schimba viaţa

49.00 lei

Pentru prima dată, momentele de revelaţie care au inspirat milioane de oameni în emisiunea Super Soul Sunday, laureată a trei premii Emmy, sunt reunite acum în Înţelepciunea duminicilor, o carte care vă va impresiona şi pe care o veţi preţui.
Organizată în zece capitole -fiecare reprezentând un pas înainte în călătoria spirituală a autoarei şi deschis cu un eseu personal -, Înţelepciunea duminicilor oferă selecţii inspirate ale celor mai semnificative conversaţii pe care Oprah le-a purtat cu unii dintre cei mai admiraţi lideri spirituali de astăzi. Vizionari ca Tony Robbins, Arianna Huflfington şi
Shonda Rhimes împărtăşesc lecţiile lor despre găsirea scopului în viaţă. Maeştri spirituali de renume mondial, printre care Eckhart Tolle, Marianne Wîlliamson şi Wayne Dyer, explică relaţia noastră complexă cu eul şi puterea vindecătoare a dragostei şi comunicării, iar autori celebri precum Elizabeth Gilbert, Cheryl Strayed şi Elizabeth Lesser explorează iertarea şi detaşarea. Cu peste 100 de imagini care surprind frumuseţea naturii, multe dintre ele realizate pe proprietatea din California a vedetei media, unde au loc filmările pentru Super Soul Sunday, această carte promite să fie o sursă atemporală de inspiraţie pentru cititorii dornici să descopere posibilităţile minunate ale vieţii.
SKU: 978-606-789-127-0 Categorie: Etichetă: Product ID: 16443

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Înţelepciunea duminicilor – lecţii care-ţi vor schimba viaţa”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *