Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 510 013

Invata-ti copilul sa gandeasca singur

20.00 lei

Dr. Elisa Medhus are o experienta de peste 20 de ani in ceea ce priveste problematica familiei moderne. Lucrarea de fata, tradusa pentru prima data in limba româna, a fost primita cu entuziasm de catre publicul din toate tarile in care a fost publicata, si asta datorita stilului modern, prietenos si limpede in care este scrisa, dar si problemelor delicate abordate, probleme ce tin de relatia parinte – copil. Dintre temele surprinse in lucrare amintim:
– insusirile esentiale ale unui copil autonom,
– crearea unui mediu familial adecvat,
– sprijinul acordat copilului pentru a putea initia si intretine un dialog cu un adult,
– ajutorul oferit copilului pentru a putea depasi un esec,
– ajutorul oferit copilului pentru a putea gestiona optim influentele venite din exterior.
Cartea este de un real folos parintilor care doresc sa se constituie in prieten, confident, indrumator si sprijin al copiilor lor si care constientizeaza, conform spuselor autoarei, ca rolul parintilor este de a-i conduce pe copii spre succes, competenta, incredere in sine si independenta.

Cod Produs: 978-606-706-600-5 Categorii: , , Etichetă: Product ID: 18577

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Invata-ti copilul sa gandeasca singur”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Magazinul nostru online percepe urmatoarele taxe de livrare a coletelor: POSTA ROMANA - 13.00 lei pentru o valoare mai mica de 150.00 lei Comanda in suma de peste 150.00 beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. DPD Curier - 19.90 lei pentru o valoare mai mica de 200.00 lei Comanda in suma de peste 200.00 lei beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. Refuză