Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Leadership si management

30.00 lei

Ipostaze istorice si acceptiuni • Teoriile leadership-ului • Stiluri de conducere • Dificultati psihologice in calea conducerii • Leadership carismatic si transformational • Managementul multiplicativ, participativ si intuitiv

SKU: 973-681-616-8 Categorie: Etichetă: Product ID: 1953

Descriere

O abordare a problematicii leadership-ului din perspectiva psihologica, lucrarea constituie o sinteza a controversatelor teorii emise de-a lungul timpului cu privire la „arta”/stiinta de a conduce. Autorul analizeaza teorii, conceptii si modalitati actionale din domeniul leadership-ului si al managementului, oferind o perspectiva critica asupra unei problematici vaste si foarte actuale a vietii si practicii sociale.
„Necesitatea conducerii vietii sociale, ca si a diverselor ei sisteme si subsisteme este atit de acerb manifestata la ora actuala incit unii autori nu s-au sfiit sa afirme ca dezvoltarea economica si cea sociala depind in mare masura de felul cum se realizeaza conducerea. Aceasta este, fara, indoiala, un aspect vital al functionarii tuturor sistemelor organizationale, de aceea este necesara abordarea ei frontala si aprofundata.” (Mielu Zlate)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Leadership si management”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *