fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Limba romana. Teste-grila pentru admiterea la Academia de Politie si la scolile postliceale de politie si jandarmi

39.90 lei

Lucrarea se adreseaza absolventilor de liceu care doresc sa sustina examen de admitere la Academia de Politie, la scolile postliceale de agenti de politie si de subofiteri jandarmi, la unele facultati de drept, de relatii publice si comunicare sau la unele facultati ale Academiei Fortelor Terestre.
Continutul acestei lucrari este structurat in trei parti: prima parte cuprinde teste realizate in functie de nivelurile limbii (fonetica, vocabular, morfologie, sintaxa propozitie si a frazei), partea a doua contine teste date la Academia de Politie si teste date la scolile de agenti si de subofiteri in perioada 1999-2003, respectiv 2000-2005, neincluse, in general, in alte auxiliare didactice, iar partea a treia este formata din teste realizate de autori. Majoritatea testelor sunt insotite de solutii si de explicatiile necesare pentru intelegerea acestora.
Noutatea acestei lucrari, fata de altele similare, este data de prezenta unor teste neintalnite in auxiliarele deja existente pe piata si de rezolvarile acestora. Testele concepute de autori sunt structurate modular, in jurul unui enunt figurand mai multe intrebari care vizeaza diverse aspecte ale limbii.
SKU: 9786063802607 Categorii: , Etichete: , Product ID: 19894

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Limba romana. Teste-grila pentru admiterea la Academia de Politie si la scolile postliceale de politie si jandarmi”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *