Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Luminile din septembrie

28.00 lei

SKU: 978-973-46-2454-6 Categorie: Etichetă: Product ID: 3483

Descriere

Traducere din limba spaniola de Alina Titei

Un misterios fabricant de jucarii traieste retras intr-o vila uriasa, populata de fiinte mecanice si umbre ale trecutului. O enigma pluteste in jurul unor lumini ciudate, care stralucesc in negura ce inconjoara insula farului, iar in inima padurii se ascunde o creatura de cosmar. Astfel se tese misterul ce-i va uni pentru totdeauna pe Irene si Ismael, in timpul unei veri magice in Golful Albastru. Un mister care-i va face sa traiasca cea mai emotionanta aventura intr-un univers labirintic de lumini si umbre.

„Carlos Ruiz Zafon construieste un roman in care brodeaza cu atentie o panoplie de personaje si intimplari misterioase. Luminile din septembrie este a treia viziune romanesca a lui Zafon, nascuta parca dintr-un izvor nesfirsit al pasiunii, al suspansului.” (The New York Times)

„Si iata cum, prin Zafon, clasica, adevarata povestire, de multa vreme uitata, revine printre noi. Vocea dramatica a naratorului creeaza acea tensiune pe care romanele de azi par ca au parasit-o.” (The Scotsman)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Luminile din septembrie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *