Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Macromedia Fireworks MX

51.45 lei

Stoc epuizat

SKU: 635 Categorii: , Etichetă: Product ID: 1269

Descriere

Cartea de fata este realizata in colaborare cu Macromedia si este revazuta de echipele ce asigura asistenta produselor. Ideala pentru persoanele care lucreaza efectiv, aceasta carte ofera instructiuni caracterizate prin participare directa, concepute in scopul de a va oferi o baza solida in elementele fundamentale ale programului.

Lectiile cuprinse in cartea de fata pornesc de la ipoteza ca sunteti incepator in Fireworks, dar ca sunteti familiarizat cu metodele de baza ale comenzilor utilizate pe calculatoarele Windows sau Macintosh: selectarea elementelor din meniuri, deschiderea si salvarea fisierelor si asa mai departe. Pentru mai multe informatii privind aceste sarcini, consultati documentatia insotitoare a sistemului de operare instalat pe calculatorul dumneavoastra.

In sfarsit, instructiunile din aceasta carte pornesc de asemenea de la ipoteza ca aveti instalate programele Fireworks MX si Dreamweaver MX pe calculator (indiferent daca este vorba despre Windows sau Macintosh) si ca acesta corespunde cerintelor de sistem enumerate in sectiunea „Cerinte de sistem“.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Macromedia Fireworks MX”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *