Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 510 013
Reducere!

Mama, sunt tachinat!

29.00 lei 26.10 lei

– cum să-ţi ajuţi copilul să facă faţă problemelor vieţii sociale

Ai un copil la grădiniţă sau la şcoală? În acest caz, cartea de faţă este pentru tine, părinte drag! Căci, mame sau taţi, când vine vorba despre starea de bine a copiilor noştri, ne confruntăm toţi cu aceleaşi probleme şi uneori suferim alături de ei, fără a şti cum e mai bine să facem: să intervenim sau nu, să dojenim sau să luăm apărarea, să apelăm la autoritatea şcolii sau să căutăm o rezolvare discretă?
Cartea se focalizează asupra vieţii sociale a copiilor, care, indiferent de ce ne-am închipuit până acum, vom
descoperi că este foarte bogată şi de multe ori mai complicată decât a noastră, a adulţilor. Abordează prin exemple teme precum prietenia, hărţuirea, tiranizarea, excluderea, marginalizarea, urmate de răspunsuri la o multitudine de întrebări din partea părinţilor. Mama, sunt tachinat! nu trebuie să lipsească din biblioteca niciunui părinte implicat, putându-te scuti de multe nelinişti şi bătăi de cap, atât pe tine, cât şi pe copilul tău.

 

Cod Produs: 978-606-719-329-9 Categorie: Etichete: , , Product ID: 17267

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mama, sunt tachinat!”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Magazinul nostru online percepe urmatoarele taxe de livrare a coletelor: POSTA ROMANA - 13.00 lei pentru o valoare mai mica de 150.00 lei Comanda in suma de peste 150.00 beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. DPD Curier - 19.90 lei pentru o valoare mai mica de 200.00 lei Comanda in suma de peste 200.00 lei beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. Refuză