Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 510 013

Memomed 2020 Editia 26

97.00 lei

Domeniul medicamentului este o parte integranta a medicinii, prezent in toate specialitatile practicii medicale, fara care nu se poate concepe o practica medicala completa si eficienta. in timp, acest domeniu a avut o evolutie permanenta, din nefericire, nelipsita de aparitia si persistenta multor greseli, de dimensiuni diferite. Surprinzator este faptul ca multe greseli su nt deosebit de evidente, prin lipsa de logica si de criterii de bun simt si totusi se mentin in viata comunitatii medicale internationale.

Datorita pregatirii mele complexe, de medic, homeopat si farmacist, si a unei bogate experiente profesionale, dublate de un spirit analitic si critic, in cariera mea de peste 73 de ani, dedicata medicamentului, am observat o mare parte dintre aceste greseli si m-am hotarat sa le aduc la cunostinta comunitatii medicale internationale, intiintand revista online First Journal of Homeopathic Pharmacology. Am scris mai multe articole in care imi exprim ideile si conceptele mele, in domeniul mdicamentului.

Doresc sa precizez ca eu nu inventez nimic si atrag atentia asupra unor fenomene si lucruri din domeniul medicamentului pe care le consider gresite, pentru ca sunt, in mod evident, lipsite de logica si sunt impotriva bunului simt. Desi aoeste greseli exista de mult timp, in mod surprinzator, inexplicabil si intolerabil, majoritatea nu le observa sau le tolereaza, cu indiferenta si aceasta in ciuda faptului ca greselile respective aduc pagube imense sanatatii umanitatii.

Cod Produs: 2069-2447 Categorii: , Etichetă: Product ID: 19149

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Memomed 2020 Editia 26”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Magazinul nostru online percepe urmatoarele taxe de livrare a coletelor: POSTA ROMANA - 13.00 lei pentru o valoare mai mica de 150.00 lei Comanda in suma de peste 150.00 beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. DPD Curier - 19.90 lei pentru o valoare mai mica de 200.00 lei Comanda in suma de peste 200.00 lei beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. Refuză