Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Miracolul din fiecare – vindecări posibile prin cunoaştere, credinţă şi post

18.00 lei

O mare parte din viaţa autorului acestei cărţi a fost o căutare continuă pentru găsirea răspunsurilor la întrebările pe care existenţa le pune sufletelor răscolitoare. Multe lucruri din lumea care îl înconjura şi din viaţa sa nu aveau nici un sens pentru el până când l-a întâlnit pe Valeriu Popa, cel care a reuşit să-i ofere o claritate mai mare, o semnificaţie profundă şi o înţelegere mai completă a tainelor spirituale ale vieţii.
Un al doilea învăţător spiritual pentru el este nea Ion de la Ioneşti – cum i se spune – un
om modest şi de o credinţă neclintită în Dumnezeu, probată ani de-a rândul prin faptele sale şi mulţimea de oameni care îl caută neîncetat.
Aparent cartea este structurată sub forma unor povestiri, însă ele sunt reale şi pline de învăţături din care trebuie să înţelegem că pentru noi toţi, Pământul este o şcoală unde putem dobândi experienţă pentru o transformare majoră în ceea ce priveşte cunoaşterea.
Dacă aţi ales această carte, fie l-aţi cunoscut pe Valeriu Popa sau ştiţi ceva despre activitatea lui de vindecare a omului, fie l-aţi cunoscut pe Ion Marin şi faptele sale de credinţă, ori îl cunoaşteţi pe autor sau pur şi simplu vă aflaţi deja pe calea cunoaşterii, a descoperirii şi vindecării sinelui.
Citind această carte îţi vei schimba ideile preconcepute despre cum se poate sta nemâncat 21 de zile – astfel câştigând nu numai vindecarea fizică, ci şi transformarea mentală şi spirituală.
Veţi găsi din învăţăturile lui Valeriu Popa precum şi din cuvintele şi parabolele lui Iisus redate cu simplitate de nea Ion de la Ioneşti, dincolo de omul simplu ascunzându-se o comoară spirituală pe care numai despietrirea inimii o poate descoperi.
Vă las să trăiţi ceea ce este scris în carte şi să redescoperiţi forme vechi de învăţătură spirituală.
Primiţi viaţa ca pe o experienţă creatoare şi nu uitaţi rostul ei. Dacă încă nu îl ştiţi, aflaţi-l degrabă, căci timpul e puţin. Trăiţi în bucurie prin puterea creatoare a vieţii care e spiritul.
Autorul nu vă oferă sfaturi medicale şi nici tehnici ca formă de tratament, ci doar informaţii de natură generală şi din practica altor persoane care să vă ajute pe drumul de căutare a stării de bine. (Sanda Ştefan)

Stoc epuizat

SKU: 9789738975330 Categorii: , Etichetă: Product ID: 14922

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Miracolul din fiecare – vindecări posibile prin cunoaştere, credinţă şi post”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *