fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Mirajul fericirii

25.00 lei

SKU: 978-973-46-2785-1 Categorie: Etichetă: Product ID: 3539

Descriere

Traducere din limba engleza de Catalina Antonia Stoenescu

Povestea de neuitat a unei saptamani ce va schimba definitiv vietile a doi oameni.

Aparent, Binx Bolling le are pe toate: la numai 30 de ani este un broker de succes, are bani, masina, iar femeile mor dupa el. Cu toate acestea, viata lui pare lipsita de sens, un sens pe care-l gaseste mergind foarte des la cinema, unde reuseste sa uite traumele provocate de problemele familiale si de experienta razboiului. Romanul este deopotriva o fresca a decaderii Sudului american, dar si un portret viu al New Orleansului. De altfel, punctul culminant al romanului coincide cu o sarbatoare de Mardi Gras. In acelasi timp ironic si romantic, Mirajul fericirii este un roman clasic al literaturii americane.

„Interesul lui Walker Percy pentru psihiatrie se face simtit atunci cind sondeaza resorturile ce anima personajele romanului sau. Nimic nu e spus, totul este sugerat. Cititorul prinde fragmente de sens si frinturi ocazionale ale unor fapte cu radacini ascunse. Cu toate acestea, cit de potrivit sint alaturate aceste fragmente si cit de bine au evoluat aceste frinturi, asa incit din ele au rasarit personaje precum Binx si Kate. Aceste revelatii au loc pe fundalul unui Mardi Gras in New Orleans, ale carui savoare si spirit sint reproduse cu o minunata acuratete.” (The New York Times)

„Imbracat in originalitate, inteligenta si un interes lipsit de orice urma de ipocrizie pentru soarta umana, romanul lui Percy are calitatea rara de a-si face personajele sa arate si sa vorbeasca exact ca in mediul care le-a inspirat.” (Time)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mirajul fericirii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *