Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 510 013

O inima pentru inimi

29.00 lei

Confesiuni prof. dr. Maria Dorobantu

… cel mai minunat lucru ce i se poate întâmpla unei femei este si dea viata unei alte fiinte. Acelei fiinţe, mama ii dăruieşte, o dată ca sângele ei, saftetul ei, atât cât este, inteligenţa sa, atât cât o are, se dăruişte pe sine.
Copilul, in devenirea sa, îşi poate pierde o parte din memoria afectiva, dar mama niciodată. Cum ar putea o mamă si uite privirea copilului contopită cu a ei ori de câte ori il atinge sau ii aude vocea.
Privirea aceea devine când zâmbet, când gângu-rit, când primi pas şovăielnic sau primai cuvânt. Şuvoiul de energie, pe care mama i-l insuflă, îl susţine în aventura cunoaşterii.
Primele cuvinte ale copilului sunt intens trăite emoţional de către părinţi chiar dacă copilul lor nu reuşeşte să articuleze corect. Primele întrebări pot fi însă de-a dreptul tulburătoare. Copiii îşi au propriile trăiri pe care adulţii nu ie bănuiesc, dar întrebările lor le trădează.
Cod Produs: 9786069029084 Categorii: , , Etichetă: Product ID: 18589

Descriere

Prof dr. Maria Dorobanţu
Imi vine acum în minte o întrebare, pe care mi-a pus-o, nepotul meu cel mare, Alexandru, care a realizat, la vârsta de şase ani, cum că eu fac şi altceva, nu sunt numai bunica lui, fiinţa care-l îndrăgeşte mult. M-a întrebat: „Dar tu cine eşti, în afară de bunica mea?”
–    Ce frumos! „ Tu cine eşti, în afară de bunica mea? ” Şi ce răspuns i-ati dat?
–    Am încercat să-i spun că sunt profesor universitar. Tocmai îl examinase un fost student de-al meu şi i-am spus; „el mi-a fost student”. „Dar ce înseamnă să fii student?”
”Pâi, uite…” „Ce-nseamnă să fii profesor universitar?

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „O inima pentru inimi”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Magazinul nostru online percepe urmatoarele taxe de livrare a coletelor: POSTA ROMANA - 13.00 lei pentru o valoare mai mica de 150.00 lei Comanda in suma de peste 150.00 beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. DPD Curier - 19.90 lei pentru o valoare mai mica de 200.00 lei Comanda in suma de peste 200.00 lei beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. Refuză