fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Oksa Pollock, vol. 3 Inima celor doua lumi

30.00 lei

SKU: 978-973-724-426-0 Categorii: , Etichete: , Product ID: 4281

Descriere

Seisme, erupţii vulcanice, ploi torenţiale…

Pământul este lovit din toate părţile! Fugind din Londra invadată de apele furioase ale Tamisei, Oksa şi familia Pollock pleacă în căutarea Portalului spre Edefia, tărâmul magic al strămoşilor. Este singura lor şansă de a restabili echilibrul celor două lumi.

Începe astfel o aventură foarte periculoasă pentru Oksa, Tânăra Binevoitoare, nevoită să se alieze cu Trădătorii, duşmanii ei de moarte, care abia aşteaptă s-o… trădeze. Din fericire, are în jurul ei şi oameni de încredere: pe Dragomira, nemaipomenita ei bunică, pe Pavel, tatăl care se poate transforma în dragon, pe Gus şi Tugdual, cei doi băieţi rivali la inima ei, şi, bineînţeles, pe credincioşii Sisizurlii, pe Getorix, Indolent, Ghicitoare, Balanso-Goarne şi toate celelalte creaturi simpatice şi extravagante…

După nenumărate obstacole şi peripeţii, va reuşi Oksa să găsească intrarea secretă în Edefia? Şi ce va găsi oare de cealaltă parte a Portalului?

Oksa Pollock a cucerit toată Europa! De la apariţia, în 2010, a primului volum din seria Oksa Pollock, aventura a devenit una de vis: vânzări de sute de mii de exemplare, traduceri în zeci de ţări şi un film care va fi produs în curând!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Oksa Pollock, vol. 3 Inima celor doua lumi”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *