fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Orasul Ingerilor Cazuti (Instrumente Mortale, cartea a 4-a)

55.00 lei

SKU: 978-606-93685-9-6 Categorii: , Etichetă: Product ID: 2973

Descriere

Războiul s-a terminat, iar Clary Fray se întoarce la New York, entuziasmată de planurile sale de viitor. Dar totul are un preţ…

În sfârşit, vânătorii de umbre fac pace cu locuitorii din Lumea de Jos. Clary se antrenează să devină vânător de umbre şi să-şi folosească puterea unică. Mama ei se căsătoreşte cu iubirea vieţii sale. Şi, mai important decât orice, Clary poate spune despre Jace că este iubitul ei.

Dar…

Cineva ucide vânători de umbre, iscând tensiuni între vânătorii de umbre şi locuitorii din Lumea de Jos, ceea ce ar putea duce la un al doilea sângeros război. Simon, cel mai bun prieten al lui Clary, nu o poate ajuta – mama lui tocmai a aflat despre el că este vampir, iar Simon este nevoit să plece de acasă. Când Jace începe să se îndepărteze de Clary fără să-i explice acesteia de ce o face, tânăra se vede forţată să investigheze adâncurile unor mistere care, odată desluşite, îi revelează un coşmar cum nu se poate mai groaznic: ea însăşi a pus în mişcare un lanţ de evenimente în urma cărora i-ar putea pierde pe toţi cei pe care-i iubeşte.

Inclusiv pe Jace…

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Orasul Ingerilor Cazuti (Instrumente Mortale, cartea a 4-a)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *