fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Oxford. Dictionar de medicina

60.00 lei

SKU: 978-973-571-870-1 Categorii: , Etichete: , Product ID: 4045

Descriere

Dicţionarul, ajuns la a şaptea ediţie în limba engleză la renumita Oxford University Press,  oferă întreaga gamă de termeni importanţi şi concepte folosite astăzi în medicină. Scris de o echipă de specialişti în medicină, autori de cărţi medicale, acest dicţionar este destinat, în primul rând celor care lucrează în profesii paramedicale (farmacişti, fizioterapeuţi, logopezi, asistenţi sociali etc.). Este, de asemenea, de nepreţuit pentru studenţii la medicină şi pentru medici. În acelaşi timp, este indispensabil ca ghid medical pentru orice persoană interesată.

• Conţine aproximativ 11 000 de termeni explicaţi clar şi concis, fără a fi folosite noţiuni tehnice inutile.

• Sunt definiţi atât termeni de anatomie, psihologie şi psihiatrie, stomatologie şi sănătate publică, biochimie şi farmacologie, cât şi din specialităţi medicale şi chirurgicale principale.

• Cuprinde mulţi termeni noi, care acoperă ultimele descoperiri în radiologia diagnostică şi radioterapie, endocrinologie, pediatrie şi urologie, cât şi în alte specialităţi medicale.

De asemenea, au fost incluse multe medicamente noi, iar denumirile lor au fost revizuite pentru a fi în concordanţă cu noile directive recomandate de International Non-proprietary Names.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Oxford. Dictionar de medicina”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *